Serdar Özkan ve Mehmet Batdal Galatasaray'da!

Posted: 10 Haziran 2010 Perşembe by admin in
0

Galatasaray, Beşiktaş'tan Serdar Özkan ile Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı resmi olarak renklerine bağladı.Turkcell Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıkığı yaratan Galatasaray, transfer çalışmalarına hızlı girdi.

Sarı kırmızılı ekip bugün Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Serdar Özkan ile Bucaspor'un forveti Mehmet Batdal'ı renklerine bağladığını duyurdu.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna Duyuru

Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.

Galatasaray Serdar'a yarayacak mı?

Serdar Özkan'ın en büyük şansı Lucesku'ydu.. 16 yaşında Serdar'ı A Takım'a alıp forma şansı veren romen hoca döneminde patlamaya hazır bir bomba olan 1987 doğumlu oyuncu, 8 yıl olmasına rağmen hâlâ pimi üstünde! Ne zaman forma şansı bulsa karşılığını veremedi Beşiktaş'a Ama Galatasaray onun için gerçek anlamda bir şans. Çünkü genç oyuncuların ve düşüşteki yıldızlar için rehabilitasyon merkezi gibi çalışan, gelenleri parlatan sarı-kırmızılılar Serdar'a da yeniden can verebilir.

Batdal İstanbul'da tutunabilecek mi?

Başta F.Bahçe ve Trabzon’un peşinden koştuğu Buca’nın 1.95’lik golcüsü, Cimbom ile bedelsiz olarak 4 yıllık anlaşmaya vardı. Kulübünün tarihinde ilk kez Süper Lig'i görmesinde büyük katkısı var Mehmet'in... 16 gol attı ve yıllığı 1 milyon TL'ye Aslan oldu.. Şimdi İstanbul'un zorlu sınavları onu bekliyor. Fizik gücüyle oynayan bir futbolcu olduğu için kendini hazır tutmalı. Yoksa 24 yaşındaki oyuncu için G.Saray, sadece bir gezi olarak kalır.

0 yorum: